Donație în bătaie de joc făcută de Oana Zăvoranu. Vedeta a isterizat sute de „fashioniste” pe care le-a invitat, pe facebook, la ușa ei să le ofere hainele scumpe, pantofii, gențile și accesorile pe care aceasta nu le mai poartă, probabil pentru că au ieșit din trend.

Peste 300 de amatoare de chilipiruri au făcut coadă la ușa vedetei pentru a pune mâna pe hainele de firmă care nu își mai au locul în șifonierul Zăvorencei. Culmea, printre acestea s-au numărat și femei de vârsta a treia, chiar dacă Oana Zăvoranu a specificat clar că hainele second-hand nu se potrivesc decât celor foarte slabe.

Când vedeta și-a făcut în sfârșit apariția ca să împartă hainele, femeile s-au înghesuit și chiar s-au îmbrâncit cu jandarmii ca să poată ajunge mai repede la ele. A fost nevoie chiar și de intervenția polițiștilor ca să facă față valului de amatoare de haine de firmă.

Oana Zăvoranu le-a pus să tragă la tombolă un bilet cu numere de la 1 la 1500 și fiecare a primit obiectul corespunzător numărului înscris pe bilet. Și la această oră, este coadă la ușa vedetei iar o parte dintre doritoare au venit de la sute de kilometri distanța, ca să se pricopsească. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/circ-la-casa-oanei-zavoranu-sute-de-femei-s-au-imbrancit-pentru-haine-scumpe-44634.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/circ-la-casa-oanei-zavoranu-sute-de-femei-s-au-imbrancit-pentru-haine-scumpe-44634-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv