Agentul, care se afla în timpul liber, fusese chemat de prietenul său, fiul victimei, să-l ajute la alungarea unui mistreţ care-i intrase în gospodărie, într-o zonă izolată din oraşul Petrila.


După ce l-ar fi împuşcat din greşeală pe bărbat, agentul de poliţie s-a prezentat la sediul Poliţiei Petrila, unde a relatat ce s-a întâmplat.


“În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca, în funcţie de concluziile anchetei, să fie dispuse măsuri legale”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Ancheta penală în acest caz a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, competent în investigarea cauzei.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Agentul, care se afla în timpul liber, fusese chemat de prietenul său, fiul victimei, să-l ajute la alungarea unui mistreţ care-i intrase în gospodărie, într-o zonă izolată din oraşul Petrila. După ce l-ar fi împuşcat din greşeală pe bărbat, agentul de poliţie s-a prezentat la sediul Poliţiei Petrila, unde a...

Preluat de la EVZ