„În limbaj politic, noi îi spunem scrisoare deschisă. Scrisoarea deschisă poate fi enunțată și aruncată în spațiul public ca răspuns. Este o modalitate politică eficientă, deschisă și onestă ca răspuns la niște chestiuni punctuale. Eu cred că cei doi Președinți reprezintă Parlamentul României. (…) Cei doi (n.r – Dragnea și Tăriceanu) reprezintă Parlamentul și cuvântul lor este reprezentarea Parlamentului în relațiile internaționale, în întâlnirile bilaterale”, a declarat Dobre la un post TV.


De asemenea, social-democratul a ținut să precizeze că poate motivul de nemulțumire al celor de la PNL și USR, de astăzi, este trecerea legii prevenirii, în plenul Camerei Deputaților, for decizional în acest sens.„Motivul de nemulțumire al colegilor de la PNL și USR, deși cred că nu o să le mai spun colegi de azi încolo, cred că se referă la faptul că poate a trecut legea prevenirii. Și poate îi nemulțumește că se fac lucruri bune pentru țara asta. (…) Astăzi în plenul Camerei Deputaților, for decizițional pe legea respectivă, a trecut legea prevenirii”, a mai spus purtătorul de cuvânt al PSD. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„În limbaj politic, noi îi spunem scrisoare deschisă. Scrisoarea deschisă poate fi enunțată și aruncată în spațiul public ca răspuns. Este o modalitate politică eficientă, deschisă și onestă ca răspuns la niște chestiuni punctuale. Eu cred că cei doi Președinți reprezintă Parlamentul României. (...) Cei doi (n.r – Dragnea...

Preluat de la EVZ