O elevă în vârstă de 17 ani a murit, azi, în parcarea unei fabrici din Sânnicolau Mare, din județul Timiș, după ce a fost lovită de un autobuz.

Accidentul s-a petrecut, miercuri, în parcarea unei fabrici din Sânnicolau Mare, din județul Timiș, unde eleva de 17 ani, înscrisă la Liceul Tehnologic “Cristofor Nako” din oraș, făcea practică.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Ionuț Sârbu, a declarat  că tânăra a fost lovită în timp ce șoferul autobuzului încerca să parcheze autobuzul.

„Un bărbat de 51 de ani, în timp ce efectua manevre pentru parcarea unui autobuz în spațiul special amenajat, aparținând unei societăți comerciale de pe raza orașului Sânnicolau Mare, ar fi acroșat și accidentat o tânără de 17 ani. Din păcate, în urma incidentului, tânăra a suferit leziuni incompatibile cu viața”, a afirmat Ionuț Sârbu.

Polițiștii timișeni au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-o-eleva-a-sfarsit-sub-rotile-unui-autobuz-soferul-incerca-sa-parcheze-fata-facea-practica-44622.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-o-eleva-a-sfarsit-sub-rotile-unui-autobuz-soferul-incerca-sa-parcheze-fata-facea-practica-44622-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv