Revenită în ţară după un concediu prelungit în Turcia, prezentatoarea Diana Mariş Costea a făcut mai multe poze în Parcul Herăstrău din Capitală, în poziţii inedite. Imaginile în care prezentatoarea apare într-o rochiţă scurtă, afişând un zâmbet larg, a stârnit imaginaţia reprezentaţilor sexului tare, care asaltat-o cu diferite complimente.


Prezentatoarea pare că şi-a revenit complet după dispariţia prematură a soţului, ea mărturisind pe pagina web personală că, în Turcia, şi-a clătit ochii cu diverşi masculi sexy, care seamănau cu actorii săi preferaţi, informează spynews.ro.


Valentin Costea a fost atacat în primăvara anului 2015 de Dan Dorel Hodiş, unul dintre angajaţii săi, recidivist şi consumator de stupefiante, care a vrut să îl tâlhărească. Hodiş i-a dat patronului său cu ranga în cap de mai multe ori, i-a furat portofelul şi l-a lăsat în agonie, într-o baltă de sânge.

Valentin Costea a ajuns la spital în comă, iar după câteva zile a intrat în moarte cerebrală, ulterior fiind deconectat de la aparate. Câteva luni mai târziu, asasinul a fost condamnat, definitiv, de Curtea de Apel Timişoara, la 14 ani de închisoare.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Revenită în ţară după un concediu prelungit în Turcia, prezentatoarea Diana Mariş Costea a făcut mai multe poze în Parcul Herăstrău din Capitală, în poziţii inedite. Imaginile în care prezentatoarea apare într-o rochiţă scurtă, afişând un zâmbet larg, a stârnit imaginaţia reprezentaţilor sexului tare, care asaltat-o cu diferite complimente. Prezentatoarea...

Preluat de la EVZ