Monica Pop a vorbit cu tristeţe despre ultimele zile din viaţa Cristinei Stamate și a dezvăluit o discuție purtată cu un apropiat al acesteia. Celebrul Prof. dr. oftalmolog susţine că actriţa suferea cumplit şi nu-şi mai dorea să trăiască.

Citește: Durerea lui Muraru te copleșește. Sfâșietor!

”Suferea şi fizic şi psihic. Ea era ilustraţia umorului, Cristina râdea intotdauna, chiar şi atunci când vorbea despre viaţă ei personală. Starea psihică contează foarte mult la un pacient, ea atât a vrut să trăiască, eu aşa cred. Operaţia ei de la inimă a fost un succes, iar ea putea să mai trăiască mult şi bine. Moartea subită este îngrozitoare pentru cel care moare, dar pentru ceilalţi este îngrozitor.La Cristina Stamate nu a fost cazul, ea suferea, dar repet atât a vrut să trăiască. După accidentul vascular, suferit după operaţia pe cord, ea era schimbată, nu mai avea aceeaşi voce. Mi-a spus cineva, o persoană apropiată, mi-a spus că după accidentul vascular suferit, Cristina Stamate nu mai era ea. Ea a suferit şi nu a vrut să mai trăiască”, a declarat Monica Pop.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Monica Pop a vorbit cu tristeţe despre ultimele zile din viaţa Cristinei Stamate și a dezvăluit o discuție purtată cu un apropiat al acesteia. Celebrul Prof. dr. oftalmolog susţine că actriţa suferea cumplit şi nu-şi mai dorea să trăiască. Citește: Durerea lui Muraru te copleșește. Sfâșietor! ”Suferea şi fizic şi psihic....

Preluat de la EVZ