Bailey Sellers, care a împlinit în acest an 21 de ani a postat pe contul său de Twitter un mesaj emoționant, prin care dezvăluie ideea tatălui său de a o face fericită la fiecare aniversare, până la 21 de ani, chiar dacă acesta nu mai era fizic alături de ea.


„Tatăl meu a murit de cancer când aveam 16 ani, dar înainte să moară a plătit în avans flori, pe care să le primesc an de an, de ziua mea, până atunci când voi împlini 21 de ani. Ăsta este ultimul buchet pe care l-am primit de la el. Îmi lipsești atât de mult, tată”, a fost mesajul emoționant al lui Bailey.Deși durerea pe care a simțit-o atunci când și-a pierdut tatăl nu a dispărut, Bailey a așteptat cu nerăbdare fiecare aniversare a zilei de naștere pentru a primi în dar florile pe care acesta i le-a dăruit în avans.

Alături de buchetul de flori, pe care Bailey le-a primit cu ocazia împlinirii a 21 de ani, a găsit și o scrisoare, în care tatăl său îi spunea cât de mult a iubit-o și că nu ar mai trebui să mai verse nicio lacrimă pentru el, pentru că la un moment dat, se vor reîntâlni.

Felicitarea a emoționat pe toată lumea, tânăra fiind asaltată de mesaje de încurajare și condoleanțe.

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/her_dad_died_4_years_ago_from_cancer_but_left_a_final_gift_for_her_21st_birthday_640_03.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/her_dad_died_4_years_ago_from_cancer_but_left_a_final_gift_for_her_21st_birthday_640_03-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Bailey Sellers, care a împlinit în acest an 21 de ani a postat pe contul său de Twitter un mesaj emoționant, prin care dezvăluie ideea tatălui său de a o face fericită la fiecare aniversare, până la 21 de ani, chiar dacă acesta nu mai era fizic alături de...

Preluat de la EVZ