Tânăra povestește că totul s-a petrecut cu o lună înainte de concurs, când tânăra a fost oprită în trafic iar asupra ei au fost ațintite mai multe arme. „Am încercat să ies din mașină, dar mi-au spus că trehbuie să merg cu ei. M-au împins înapoi în mașină, dar am reușit să fug și să caut ajutor în trafic” a povestit noua Miss Univers.


Tânăra de 22 de ani din Africa de Sud care predă cursuri de autoapărare pentru femei, a fost încoronată Miss Univers în cadrul celei de-a 66-a ediții a acestui concurs, desfășurată la Las Vegas, în Statele Unite. 

La finalul unui concurs plin de surprize, desfășurat în noaptea de duminică spre luni în casino-ul Planet Hollywood, din Las Vegas, tânăra, cu o diplomă în domeniul managementului afacerilor, s-a impus în fața Laurei Gonzales (Miss Columbia, ocupanta locului al doilea) și a Davivei Bennett (Miss Jamaica, clasată pe locul al treilea).Cu o înălțime de 1,71 m, tânăra din Africa de Sud este a doua reprezentantă a țării sale încoronată Miss Univers, după Margaret Gardiner în 1978.

Demi-Leigh Nel-Peters s-a născut la 28 iunie 1995 în Sedgefield, Western Cape, și mărturisește că sora sa, Franje — care suferă de un handicap fizic — este “cea mai importantă sursă de motivație” din viața sa.

Licențiată în managementul afacerilor la North-West University, Demi-Leigh vorbește fluent engleză și afrikaans și, în paralel cu pregătirea pentru concursul de Miss Africa de Sud, a început o carieră de atletă, notează Le Figaro, citat de Agepres. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Tânăra povestește că totul s-a petrecut cu o lună înainte de concurs, când tânăra a fost oprită în trafic iar asupra ei au fost ațintite mai multe arme. „Am încercat să ies din mașină, dar mi-au spus că trehbuie să merg cu ei. M-au împins înapoi în mașină, dar...

Preluat de la EVZ