Suspectul triplului asasinat din comuna Apa, județul Satu Mare, a fost prins, acesta fiind audiat, azi. Este vorba de fiul celor doi soți Rentea și nepotul Victoriei Apan.

Procurorul șef secție Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marius Iancu, a declarat că bărbatul este audiat, iar mâine se va face propunere de arestare preventivă.

„L-am prins pe autorul triplei crime, acesta este audiat ieri în vederea reținerii. Este fiul victimelor, al soților Rentea, și nepotul Victoriei Apan. Urmează ca miercuri să se facă propunere de arestare preventivă”, a spus Iancu.

În cadrul audierilor, anchetarii vor să stabilească mobilul crimelor și modul în care autorul și-a ucis părinții și bunica.

Victimele triplei crime au fost înmormânate, azi, în cimitirul din comuna Apa, iar la ceremonia funerară au participat atât Răzvan Rentea cât și sora acestuia.

Primarul comunei Apa, Radu Trandafir, a declarat că îl cunoaște pe fiul victimelor, Răzvan Rentea, care venea des să își vadă părinții.

„Din câte știu locuia în Satu Mare, venea des la Apa, ne mai întâlneam. Nu știu alte detalii, nu am auzit să facă vreun scandal în zonă”, a spus Trandafir.

Trei persoane din comuna Apa, județul Satu Mare, au fost omorâte, vineri, în 24 noiembrie, cu lovituri în cap, fiind vorba de soț, soție și de mama femeii.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/socant-a-fost-prins-suspectul-triplului-asasinat-este-chiar-fiul-celor-doi-soti-si-a-ucis-cu-sange-rece-parintii-si-bunica-44584.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/socant-a-fost-prins-suspectul-triplului-asasinat-este-chiar-fiul-celor-doi-soti-si-a-ucis-cu-sange-rece-parintii-si-bunica-44584-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv