Persoanele care se aflau într-o drumeție pe munte au rămas bocați în zona Sfinxului, la peste 2000 de metri altitudine.


Niciunul dintre turiști nu este rănit, însă oamenii a sunat la 112 întrucât nu au unde să se cazeze iar fără ajutorul autorităților nu pot coborî de pe platou.

Turiştii au urcat pe un traseu dinspre Peştera, din judeţul Dâmboviţa, şi nu au unde să se cazeze, a precizat Gheorghe Haiduc, Şeful Serviciuui Salvamont Buşteni.Salvamontiștii le-au adus turiștilor ceai cald și împreună încearcă să găsească soluții pentru a-i coborî de pe munte.

Cel mai probabil, oamenii vor fi coborâți de salvamontiști pe straseul pe care au urcat, înapoi la Peștera, acolo unde și-au lăsat și autoturismele.

Pe munte a nins, iar viscolul a troienit zăpada, în unele zone troienele depăşind un metru si ajungând chiar la un metru şi jumătate.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Persoanele care se aflau într-o drumeție pe munte au rămas bocați în zona Sfinxului, la peste 2000 de metri altitudine. Niciunul dintre turiști nu este rănit, însă oamenii a sunat la 112 întrucât nu au unde să se cazeze iar fără ajutorul autorităților nu pot coborî de pe platou.Turiştii au...

Preluat de la EVZ