Arşinel a participat la o emisiune difuzată de Antena3, în cadrul căreia actorul a vorbit despre cel mai mare secret al său, mai exact despre regretele pe care le-a păstrat toată viaţa.


Acesta a îneput vorbind despre unul dintre momentele dificile alături de Stela Popescu.

„Veneam din Germania, aveam vreo 10.000 de mărci. Momentele noastre dificile erau raportate numai la bani. Ca succes, nu prea aveam probleme. Ungurii, primul lucru care ne-au întrebat, dacă avem bani. Aveam și forinți, pentru motorină. Banii se confiscă. Aoleu, muncisem pe brânci. Stela s-a uitat la mine, nu da banii. Ăla se uita la noi, știa românește. Uite am niște forinți aici…puneți-i în pașaport. Și a plecat. Ne-am făcut cruce. Erau bani câștigați greu, pentru casa copiilor și pentru casa mea de la munte, de la Sinaia. Am o cabană acolo”, a spus Alexandru Arșinel.Marele său regret în relația cu Stela Popescu

„Aș vrea ca peste ani, dacă Dumnezeu ne ajută, să ne spui că am reușit, că e bine (…) Îmi pare rău că nu i-am spus niciodată cât de mult țin la ea. Vine un moment când îți dai seama că ai greșit și nu mai poți să te revanșezi, decât poate dincolo” a încheiat maestrul.

Finalul emisiunii a fost unul extrem de emoționant, cu maestrul în lacrimi, după ce a primit de la Mihai Gâdea un buchet de flori, pentru soția sa.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Arşinel a participat la o emisiune difuzată de Antena3, în cadrul căreia actorul a vorbit despre cel mai mare secret al său, mai exact despre regretele pe care le-a păstrat toată viaţa. Acesta a îneput vorbind despre unul dintre momentele dificile alături de Stela Popescu.„Veneam din Germania, aveam vreo 10.000...

Preluat de la EVZ