Sanda Ladoși este audiată, la această oră, la sediul DIICOT, structura centrală, cântăreața fiind acuzată de grup infracțional organizat și spălare de bani, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Mai exact, aceasta ar fi aderat la un grup inițiat de soțul ei, împreună cu o altă persoană, Ilie Cristian, Sanda Ladoși fiind administrator sau asociat în cadrul unor firme folosite în activitatea infracțională, au precizat sursele menționate.

Sanda Ladoși este director adjunct artistic interimar al Circului Globus.

La sediul DIICOT este și soțul Sandei Ladoși. În același dosar este cercetat și soțul ei, Ștefan Tache, acesta fiind suspectat de grup infracțional organizat, înșelăciune și spălare de bani, au precizat sursele menționate.

Cei doi au fost duși la Parchet pe baza mandatului de aducere. În cauză ar fi vizate și alte persoane, 45 urmând să fie duse la DIICOT pe baza unor mandate.

Procurorii au făcut, marți dimineața, zece percheziții în București și Ilfov, existând suspiciunea că “în perioada 2008 – 2014, doi suspecți au inițiat și constituit un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în dauna unor instituții de credit și spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obținute din activitatea infracțională, grup la care au aderat și pe care l-au sprijinit și alte persoane”, explică DIICOT.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/sanda-ladosi-adusa-la-diicot-pe-baza-de-mandat-cantareata-si-sotul-ei-suspectati-de-spalare-de-bani-44574.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/sanda-ladosi-adusa-la-diicot-pe-baza-de-mandat-cantareata-si-sotul-ei-suspectati-de-spalare-de-bani-44574-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv