PNL pregătește lansarea pe 11 decembrie, când se împlinește un an de când partidul celor trei trandafiri a câștigat alegerile parlamentare, a spus ieri, pentru EVZ, liderul PNL Ludovic Orban.


Cartea Neagră a guvernării va conține măsurile Guvernului PSD-ALDE, aranjate în ordine cronologică și va fi elaborată de cele 13 comisii de specialitate ale PNL. De domeniul apărare și siguranță națională se va ocupa deputatul liberal Ovidiu Raețchi, capitolul Justiție va fi coordonat de deputatul Ioan Cupșa, domeniul muncă și protecție socială revine Marei Calista, educație – Marilen Pirtea, buget și politici fiscale – Lucian Heiuș, administrație publică – Ion Dumitrel, economie – Romulus Bulacu, agricultură – Nini Săpunaru, infrastructură și transport – Antonel Tănase, comunicații – Pavel Popescu, fonduri UE – Petre Luhan, mediu – Lucia Varga și cultură – Liviu Brătescu.


Distribuție în toată țara

Liberalii au în plan distribuirea Cărții Negre la nivel național, către prefecturi și către cetățeni. Filialele PNL din toate județele țării se vor ocupa de distribuirea unei variante sintetizate către alegători, urmând ca evenimente de lansare să aibă loc pe 11 decembrie în marile orașe din România.

Membrii PNL vor să tragă un semnal de alarmă legat de măsurile PSD, în special cele economice precum mutarea contribuțiilor de la angajator la angajat, cu reducerea cotei totale de contribuţii sociale de la 39,25% la 37,25%, TVA split, scăderea de la 16% la 10% a impozitului pe venituri, prin ordonanță de urgență, cu aplicare de la 1 ianuarie 2018.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
PNL pregătește lansarea pe 11 decembrie, când se împlinește un an de când partidul celor trei trandafiri a câștigat alegerile parlamentare, a spus ieri, pentru EVZ, liderul PNL Ludovic Orban. Cartea Neagră a guvernării va conține măsurile Guvernului PSD-ALDE, aranjate în ordine cronologică și va fi elaborată de cele 13...

Preluat de la EVZ