Considerat ca fiind Sfântul Ardealului, mormântul duhovnicului arsenie Boca a devenit loc de pelerinaj pentru credincioşii convinşi că părintele Arsenie Boca face minunipentru ce care se roaga la el, scrie Antena3.


În paralel, o comisie specială continuă cercetarea, din punct de vedere ştiinţific şi teologic, a vieţii, activităţii şi scrierilor lui Arsenie Boca, concluziile acesteia urmând să fie înaintate Sfântului Sinod, singurul care poate lua o decizie în ceea ce priveşte o posibilă canonizare a părintelui.„Membrii Comisiei de canonizare lucrează în mod individual; au primit sarcini din partea comisiei pentru a le duce la bun sfârşit. Cercetarea continuă, în vederea canonizării. Vom vedea când se va stabili următoarea sesiune comună a membrilor Comisiei de canonizare. Comisia a avut ultima întâlnire în plen în iarna anului trecut”, a declarat purtătorul de cuvânt al Episcopiei Devei şi Hunedoarei, părintele Gabriel Miricescu.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Considerat ca fiind Sfântul Ardealului, mormântul duhovnicului arsenie Boca a devenit loc de pelerinaj pentru credincioşii convinşi că părintele Arsenie Boca face minunipentru ce care se roaga la el, scrie Antena3. În paralel, o comisie specială continuă cercetarea, din punct de vedere ştiinţific şi teologic, a vieţii, activităţii şi scrierilor...

Preluat de la EVZ