FCSB a pierdut meciul cu Astra Giurgiu (scor 0-2), în etapa a 19-a a Ligii I și a bifat a treia înfrângere consecutivă, fără gol marcat. Seria neagră a început la Iași (0-1 cu CSM Poli) și a continuat în Liga Europa, 0-2 contra cehilor de la Viktoria Plzen.


Toate aceste meciuri au fost marcate de permutării ale jucătorilor, comandate de Gigi Becali și anunțate la televizor. Antrenorul Nicolae Dică a fost fixat de finanțator în rol de marionetă și a privit neputincios falimentul tactic impus de conducere.

Budescu a izbucnitLa fel de adevărat este și faptul că la Giurgiu, jucători esențiali ai echipei, ca Teixeira, Budescu, Florin Tănase sau Gnohere au fost doar niște umbre. La final, atacantul Constantin Budescu a izbucnit: „Au fost foarte multe meciuri, s-au făcut multe experimente!”

Fotbalistul n-a rostit nume, dar trimiterea a fost către Gigi Becali. Finanțatorul a replicat: „Mă supăr când văd o atitudine ca a lui Budescu. El zice că am făcut experimente. Ce experimente?! Că nu-i mai convine lui să alerge? Am mâncat bătaie din cauza lui! Budescu, chiar dacă stă în tribună, tot ia bani. Toate s-au întâmplat numai din cauza lui, că el vrea să joace fotbal la mișto.”

Dică este din ce în ce mai dezamăgit pentru că nu mai are un cuvânt de spus în deciziile tactice și ia în calcul chiar și demisia. Becali nu-l concediază pe antrenor, tocmai pentru că vina pentru ultimele eșecuri nu-i aparține lui Dică, cel care a anunțat în vestiar tactica decisă de Gigi.

Mirel Rădoi a lansat un mesaj care arată că „Dicanio” e cu nervii la pământ. „Scandalurile văd că pornesc din interiorul clubului în ultima perioadă, ceea ce este foarte grav şi trist pentru un club ca Steaua. Eu cred că Dică nu va mai tolera mult astfel de episoade. Dacă autoritatea lui va avea de suferit în fața fotbaliștilor, atunci nu cred că el va mai sta. Îl cunosc foarte bine și nu va accepta așa ceva prea mult timp”, a spus Rădoi, nașul lui Dică, la Telekom Sport.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
FCSB a pierdut meciul cu Astra Giurgiu (scor 0-2), în etapa a 19-a a Ligii I și a bifat a treia înfrângere consecutivă, fără gol marcat. Seria neagră a început la Iași (0-1 cu CSM Poli) și a continuat în Liga Europa, 0-2 contra cehilor de la Viktoria Plzen. Toate...

Preluat de la EVZ