Ea susține că a văzut-o în seara în care Stela Popescu s-a întors de la Gala Femei de Succes. Aceasta a ajutat-o să iasă din mașină. A vazut că e obosită și palidă.

RĂSTURNARE de SITUAȚIE în cazul MORȚII Stelei Popescu. Alexandru Arșinel a spus de abia ACUM ADEVĂRUL


„În jurul orei 2 fară un sfert, dânsa a venit cu taxiul acasă, a deschis ușa, ne-am salutat și am observat ca îi era greu sa iasă din taxi. Spunea că o dor picioarele. Nu avea o mobilitate și un echilibru. Am zis sa o ajut, era și cu 2 pachete”, a spus femeia.

Actrița Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum, duminică, de sute de persoane și înmormântată cu onoruri militare la Cimitirul Cernica, alături de soțul său, Puiu Mihai Maximilian.

De ce Andreea Marin NU s-a dus la îmormântarea Stelei Popescu. Motivul INCREDIBIL- FotoLa slujba de la Mănăstirea Cernica au fost, alături de fiica regretatei actrițe, Doina Maximilian, ambasadorul Republicii Moldova, Mihai Gribincea, actorul Alexandru Arșinel, directoarea Teatrului “Stela Popescu”, Smaranda Oțeanu Bunea, actrița Adriana Trandafir, Adrian Enache, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Manuela Hărăbor, Raluca Guslicov, Mihai Constantin, fostul soț al Stelei Popescu, Dan Puican.

Dan Negru, DEZVĂLURI-ȘOC despre ultimele zile ale Stelei Popescu

„A plecat, Stela! Și lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, familiei, prietenilor, mediului artistic și, nu în ultimul rând, mie! Când m-am referit la familie, m-am gândit și la familia noastră, a actorilor de teatru, film și televiziune și mai ales a familiei noastre de la Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’.

Piersic ARUNCĂ BOMBA despre Stela Popescu. UNII ÎL VOR CONDAMNA, alţii îl vor înţelege… Breaking news!

Stela, plecarea ta reprezintă o mare pierdere, un gol pe care mult timp de acum încolo nu știu cum îl vom umple… Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea prietenă, după patru decenii în care am împărțit bucurii, lacrimi, fericire, dar mai ales aplauze din partea publicului care nu te va uita niciodată. Ai fost, ești și vei rămâne Steaua noastră și Steaua Teatrului Românesc de Revistă. Începând de astăzi, o nouă stea va străluci pe cer în constelația marilor valori care nu mai sunt alături de noi. Drum bun către stele, Stela!”, a spus Alexandru Arșinel în mesajul de adio.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Ea susține că a văzut-o în seara în care Stela Popescu s-a întors de la Gala Femei de Succes. Aceasta a ajutat-o să iasă din mașină. A vazut că e obosită și palidă. RĂSTURNARE de SITUAȚIE în cazul MORȚII Stelei Popescu. Alexandru Arșinel a spus de abia ACUM ADEVĂRUL „În jurul...

Preluat de la EVZ