Președintele echipei Kayserispor, Erol Bedir, a dezvăluit că antrenorul Marius Șumudică are un salariu anual de 400.000 de euro și a precizat că tehnicianul român nu va fi despăgubit în cazul în care va fi demis, dar va trebui să plătească o anumită sumă de bani dacă va părăsi clubul.

“Salariul lui Șumudică este de 400.000 de euro pe sezon. Dacă noi decidem să renunțăm la el, nu îi plătim compensații. Dacă el vrea să plece, va trebui să ne dea o sumă”, a declarat Bedir, potrivit Ajansspor.

Conducătorul echipei Kayserispor a mărturisit că s-a sfătuit cu Mircea Lucescu înainte de a-l aduce pe Șumudică. Bedir a negat informația că l-ar fi dorit, mai întâi, pe Zico: “Înainte să îl aducem pe Șumudică, am luat referințe pozitive de la Mircea Lucescu. Șumudică a fost singurul nume de pe lista noastră. Nu am luat în calcul să îl aducem pe Zico”.

Erol Bedir s-a declarat impresionat de una dintre dorințele tehnicianului român: “Cea mai importantă cerere a lui Șumudică a fost să îi găsim un profesor de limba turcă. «Găsește-mi profesor, urgent!», mi-a spus”.

Cât despre valoarea echipei Kayserispor, președintele clubului a afirmat: “Acum, valorează 12,5 milioane de euro. Am investit 1,6 milioane de euro în perioada de transferuri din vară”.

Marius Șumudică a preluat-o pe Kayserispor în iunie. Sub comanda antrenorului român, echipa a acumulat 23 de puncte în primele 13 etape din acest sezon și se află pe locul 5, la egalitate cu Fenerbahce și Beșiktaș, ocupantele locurile 3 și 4. Lider este Galatasaray, cu 29 de puncte, urmată de Bașakșehir, care are 27 de puncte.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/marius-sumudica-are-un-salariu-de-400-000-de-euro-la-kayserispor-44595.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/marius-sumudica-are-un-salariu-de-400-000-de-euro-la-kayserispor-44595-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv