Antrenorul echipei Antwerp, Ladislau Boloni, a fost sancționat, azi, cu două etape de suspendare și amendă de 2.500 de euro de Federația Belgiană de Fotbal, pentru că i-a criticat pe arbitri după meciul cu Standard Liege, disputat pe 26 octombrie, informează La Derniere Heure.

Tehnicianul în vârstă de 64 de ani a fost pedepsit pentru că a pus la îndoială integritatea arbitrului Bram Van Driessche, la finalul partidei din etapa a 12-a din campionatul Belgiei, care s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

“În Belgia, echipele mari au dreptul la mici cadouri. Noi nu suntem tratați ca o echipă mare. Standard a pus presiune asupra arbitrului”, a spus Boloni, după meci.

“Declarațiile lui Boloni sugerează un favoritism activ din partea arbitrilor sub presiunea creată de cluburi. La rândul său, Boloni exercită o anumită presiune asupra arbitrilor”, a precizat președintele Comisiei de Litigii a Federației Belgiene de Fotbal, Hubert Poncelet.

Formația Antwerp a remizat, pe 26 octombrie, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Standard Liege, în etapa a 12-a din campionatul Belgiei. Boloni a fost trimis în tribune în minutul 63, pentru că a aruncat o a doua minge pe teren. La acea vreme, liga belgiană l-a amendat cu 5.000 de euro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/ladislau-boloni-pedepsit-pentru-ca-a-criticat-arbitrajul-la-meciul-cu-standard-liege-44586.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/ladislau-boloni-pedepsit-pentru-ca-a-criticat-arbitrajul-la-meciul-cu-standard-liege-44586-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv