Sociologul Mirel Palada a anunțat, luni, pe pagina sa de Facebook că președintele PSD, Liviu Dragnea, a coborât în încrederea populației până la pragul de 12%, datele fiind cuprinse într-un sondaj de opinie SOCIOPOL.


În decembrie 2016, când PSD a câștigat alegerile parlamentare cu cel mai mare scor din istoria partidului, Liviu Dragnea a atins un vârf de încredere în sondajele de opinie, aproape de 50%.

Protestele generate de OUG 13 și legea grațierii în ianuarie-februarie precum și răsturnarea Guvernului Grindeanu la începutul verii au provocat un picaj al lui Dragnea în sondaje până aproape de 10%.În luna de miere a noului Guvern Mihai Tudose, imaginea lui Liviu Dragnea începuse să se refacă și liderul PSD crescuse iar în sondaje spre 25%.

Odată cu dosarul Belina și războiul cu Tudose, Dragnea a coborât iar în sondaje până la 15%.

În prezent, liderul PSD staționează la 12%.

PE ACEEAȘI TEMĂ: Tudose îi sapă groapa lui Dragnea? 5 momente-cheie petrecute la vârful PSD

PE ACEEAȘI TEMĂ: Scenariul apocaliptic prezentat de Dragnea în PSD: „Există un plan ca PSD să se ducă la 20%”

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Sociologul Mirel Palada a anunțat, luni, pe pagina sa de Facebook că președintele PSD, Liviu Dragnea, a coborât în încrederea populației până la pragul de 12%, datele fiind cuprinse într-un sondaj de opinie SOCIOPOL. În decembrie 2016, când PSD a câștigat alegerile parlamentare cu cel mai mare scor din istoria...

Preluat de la EVZ