Cei doi, ale căror nume nu au fost furnizate de presa locală, provin dintr-un sat sărac din sudul provinciei Guangxi și încercau să ajungă la părinții lor, care lucrează într-o provincie învecinată, Guangdong.


Aceştia au fost raportaţi dispăruţi pe 23 noiembrie de profesorul lor și au fost găsiţi în aceeași zi în șasiul unui vehicul la o stație de autobuz.

Imaginile și videoclipurile îi înfăţisează pe cei doi băieți plini de noroi și ascunşi în spatele autobuzului, pe partea inferioară.Potrivit publicaţiei Southern Morning Post (Nanguo Zaobao), băieții au „în jur de opt sau nouă ani” și au fost găsiți de către angajaţii de la securitate atunci când vehiculul sa oprit la o stație pe traseu.

Ei au călătorit aproximativ 7 kilometri de-a lungul „pantelor abrupte”, iar personalul a vorbit despre „surpriza” lor când au descoperit că băieţii nu au fost răniţi.

„Corpurile acestor copii erau foarte subțiri, așa că șasiul era un spațiu bun de ascundere”, a declarat un ziarist.

Personalul a spus că băieții erau reticenți în a vorbi atunci când au fost chestionați. Dar un membru al personalului a declarat pentru Southern Morning Post: „Am ajuns în sfârșit să înțelegem că acestor doi băieți le era dor de părinţi”, scrie BBC.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Cei doi, ale căror nume nu au fost furnizate de presa locală, provin dintr-un sat sărac din sudul provinciei Guangxi și încercau să ajungă la părinții lor, care lucrează într-o provincie învecinată, Guangdong. Aceştia au fost raportaţi dispăruţi pe 23 noiembrie de profesorul lor și au fost găsiţi în aceeași...

Preluat de la EVZ