Conform Agerpres, deputatul USR Lucian Stanciu-Viziteu, membru al Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, consideră că în cazul lui Dumbravă nu există vreo probă care să arate vreo suspiciune că „ar fi comis ceva în afara atribuțiilor de serviciu”.


Subalternii lui Coldea AU LĂSAT URME ÎN CÂMPUL TACTIC. Binomul SE AUTODENUNŢĂ. Turnură în premieră pentru Sistem

„Din păcate, am ajuns într-un moment în care această comisie cred că nu își mai îndeplinește rolul ei legal și mandatat de către Parlament, ci a intrat în siajul luptelor politice, care nu ar trebui să aibă loc în această comisie, care are un singur scop: de a verifica legalitatea acțiunilor SRI și de a lua măsurile care sunt necesare pentru a restabili acest lucru.

O NOUĂ FORMULĂ de „CÂMP TACTIC”. Șefele CSM, ICCJ și Procurorul General au semnat o DECLARAȚIE COMUNĂ


Mai mult, cred că această decizie (de a se cere demisia lui Dumbravă — n.r.) contravine hotărârii 30 a Parlamentului, prin care această comisie este înființată — și aici mă refer în special la articolul 6, prin care comisia are îndatorirea de a apăra onoarea instituțiilor și a cadrelor acestora. Cred că în cazul domnului Dumbravă nu există nicio probă, niciun indiciu clar care să arate vreo suspiciune că ar fi comis ceva în afara atribuțiilor de serviciu”, a precizat Stanciu-Viziteu la Palatul Parlamentului.

CEA MAI TARE DEZVĂLUIRE a anului. Cutremur în STATUL PARALEL! Cine este OMUL-CHEIE din CÂMPUL TACTIC? Breaking news!

De asemenea, deputatul USR a completat că decizia Comisiei speciale „se încadrează doar într-o luptă politică în care PSD sacrifică orice, chiar și un militar de carieră, pentru a arunca o umbră asupra acuzațiilor care sunt aduse conducătorilor acestui partid”.

„Dacă merge pe aceeași logică în care o persoană acuzată în spațiul public că ar fi făcut ceva ilegal trebuie să fie demisă, atunci nu văd de ce, de exemplu, Comisia juridică din Cameră nu ar cere demiterea domnului Liviu Dragnea.

PREŢUL DEZVĂLUIRILOR lui Daniel Dragomir! Fostul ofiţer SRI, MESAJ TRANŞANT: „După ieşirile mele publice PFA Kovesi a început presiunile pe toate fronturile…”

Ambele comisii sunt conduse de majoritatea PSD și ALDE, dar într-o parte cere demiterea unui militar de carieră fără nicio probă, iar în altă parte protejează un personaj care este deja condamnat definitiv.

Eu am votat împotriva solicitării de demitere a lui Dumbravă, nu am găsit niciun argument solid, sunt niște acuzații pe care le-a făcut președintele comisiei, domnul Manda”, a subliniat Lucian Stanciu-Viziteu, care l-a descris pe Dumitru Dumbravă ca pe „un militar profesionist, care și-a făcut datoria respectând legea”.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Conform Agerpres, deputatul USR Lucian Stanciu-Viziteu, membru al Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, consideră că în cazul lui Dumbravă nu există vreo probă care să arate vreo suspiciune că „ar fi comis ceva în afara atribuțiilor de serviciu”. Subalternii lui Coldea AU LĂSAT URME ÎN CÂMPUL TACTIC. Binomul SE AUTODENUNŢĂ....

Preluat de la EVZ