Tânărul a recunoscut că este consumator de substanțe volatile, respectiv Prenandez, de la vârsta de 7 ani și că și-a lovit victima cu un bolovan, potrivit procurorului Andrian Baciu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, informează Agerpres.ro.


Mai mult, adolescentul a mai declarat că i-a decupat fața victimei cu un ciob de sticlă și a mâncat o bucată din mandibula acesteia.


În plus, tânărul a precizat în fața anchetatorilor că nu are nicio remușcare față de fapta comisă.

“Practic, cadavrul era desfigurat, am identificat victima după amprente (…) Tânărul a declarat că nu regretă nimic, nu are nicio remuşcare şi că şi-ar repeta fapta. A fost arestat pentru 30 de zile, iar azi va fi dus la Spitalul Jilava pentru expertiză psihiatrică”, a declarat procurorul Adrian Baciu.

Tânărul, care era crescut de bunica sa, a fost internat în urmă cu câțiva ani pentru dezintoxicare și a fost văzut în mod frecvent în compania unor persoane fără adăpost, care trăiesc sub un pod de la intrarea în Sfântu Gheorghe, acolo unde a fost comisă și crima.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Tânărul a recunoscut că este consumator de substanțe volatile, respectiv Prenandez, de la vârsta de 7 ani și că și-a lovit victima cu un bolovan, potrivit procurorului Andrian Baciu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, informează Agerpres.ro. Mai mult, adolescentul a mai declarat că i-a decupat fața victimei...

Preluat de la EVZ