Silvio Berlusconi, conducătorul partidului Forza Italia, a sugerat că, în cazul în care blocul său de centru-dreapta va câștiga alegerile legislative de la începutul lui 2018, generalul Leonardo Gallitelli, fostul lider al carabinierilor, ar putea deveni premier, informează site-ul agenției Reuters.

Silvio Berlusconi a fost de patru ori premier al Italiei, dar a fost condamnat pentru fraudă în 2013 și i-a fost interzis să mai ocupe această poziție.

“Am multe nume, dar este cineva foarte capabil, care a avut succes și este respectat de toată lumea, generalul Leonardo Gallitelli”, a declarat Belrlusconi, duminică.

Leonardo Gallitelli a fost liderul carabinierilor italieni din 2009 până în 2015, iar în momentul de față este șeful biroului de anti-dopaj din Italia.

Cu toate acestea, fostul premier a menționat că nu a discutat, încă, ideea cu Leonardo Gallitelli. Berlusconi a sugerat anterior, pentru funcția de premier, pe guvernatorul Băncii Centrale Europene, Mario Draghi și pe directorul companiei Fiat Chrysler, Sergio Marchionne.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/silvio-berlusconi-urmatorul-premier-al-italiei-ar-putea-fi-un-fost-general-44536.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/silvio-berlusconi-urmatorul-premier-al-italiei-ar-putea-fi-un-fost-general-44536-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv