Prințul Harry, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a afirmat, într-un interviu acordat BBC, că el și actrița americană Meghan Markle s-au îndrăgostit unul de celălalt “atât de incredibil de rapid” încât ar părea că “s-au aliniat stelele”.

“Ne-am îndrăgostit unul de celălalt atât de incredibil de rapid încât ar părea că s-au aliniat stelele”, a declarat prințul Harry, care luni a anunțat public că se va căsători în 2018 cu actrița Meghan Markle.

“Frumoasa” Meghan Markle “a venit și pur și simplu a intrat în viața mea”, a adăugat prințul Harry, apreciind că logodnica sa ar fi fost “prietenă foarte bună” cu regretata lui mamă, prințesa Diana.

Meghan Markle este implicată deja în activități umanitare și este activistă ONU pentru drepturile femeilor. Prințul Harry este convins că viitoarea soție se va implica și mai mult în cauze pe care le consideră importante.

“Știu că va fi incredibil de bună în ceea ce face”, a spus el.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/printul-harry-si-meghan-markle-s-au-indragostit-atat-de-rapid-de-parca-s-au-aliniat-stelele-primele-imagini-oficiale-dupa-anuntul-logodnei-44558.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/printul-harry-si-meghan-markle-s-au-indragostit-atat-de-rapid-de-parca-s-au-aliniat-stelele-primele-imagini-oficiale-dupa-anuntul-logodnei-44558-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv