Legea prin care Armata va achiziționa șapte sisteme de rachete sol-aer Patriot cu echipamentele necesare a fost a promulgată, luni, de președintele Klaus Iohannis.

Camera Deputaților a adoptat, astăzi, în calitate de for decizional, cu 279 de voturi “pentru”, un vot “împotrivă” și o abținere, proiectul de lege prin care Armata va achiziționa șapte sisteme de rachete sol-aer Patriot cu echipamentele necesare.

Membrii Guvernului Tudose au aprobat, în ședința din 8 noiembrie, proiectul de lege prin care Armata va achiziționa șapte sisteme de rachete sol-aer Patriot cu echipamentele necesare, valoarea contractului fiind de 3,9 miliarde de dolari, fără TVA.

Primul sistem va fi cumpărat până la sfârșitul acestui an, fiind deja primită scrisoarea de acceptare de la partea americană, valoarea acestui fiind de 764.780.000 dolari fără TVA.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/legea-privind-achizitia-rachetelor-patriot-promulgata-de-presedintele-rom-44534.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/legea-privind-achizitia-rachetelor-patriot-promulgata-de-presedintele-rom-44534-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv