A cerut schimbare în minutul 70


Internaționalul român a fost huiduit în mai multe rânduri și a cedat în minutul 70, atunci când i-a cerut antrenorului Igor Tudor să îl schimbe. Astfel, croatul l-a scos pe fundașul stânga și l-a băgat pe Martin Linnes.


„La fel ca toți jucătorii de la Galatasaray, Iasmin Latovlevici se pregătește, muncește în fiecare zi și dă totul pe teren. Sprijiniți-l și nu-l mai huiduiți!”, a declarat, la final, Cenk Ergun, directorul sportiv al lui Galatasaray. În aceste condiții, este foarte posibil ca Latovlevici să plece, în iarnă, la o altă echipă, sub formă de împrumut.

Toșca, „foarfecă” ratată

Și Alin Toșsca, jucătorul celor de la Betis Sevilla, trece prin momente delicate. Fundașul a greșit grav la meciul cu Girona (2-2), atunci când a încercat să respingă o minge printr-o „foarfecă”, dar a ratat execuția, iar adversarii au marcat. „Românul a reușit chifla serii”, a scris „El Correro”.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
A cerut schimbare în minutul 70 Internaționalul român a fost huiduit în mai multe rânduri și a cedat în minutul 70, atunci când i-a cerut antrenorului Igor Tudor să îl schimbe. Astfel, croatul l-a scos pe fundașul stânga și l-a băgat pe Martin Linnes. „La fel ca toți jucătorii de...

Preluat de la EVZ