Dinamo a regăsit gustul victoriei, după ce s-a impus, sâmbătă, seara, în fața echipei CSM Poli Iași (scor 2-1).


Steliano Filip a deschis scorul în mintul (8), Platini a egalat cu patru minute înaintea pauzei, iar în actul secund, Paul Anton a transformat o lovitură de la 11 metri (53). Penalty- ul dictat de arbitrul Sebastian Colțescu a fost decisiv și a pus gaz pe foc. La aceeași fază, Ionuț Cioinac a primit două „galbene”, pentru proteste, și a plecat la vestiare. De asemenea, în al doilea minut al prelungirilor, „albalbaștrii” au rămas și fără Cosmin Frăsinescu, avertizat și el cu „roșu”.

Protejat de Comisia Centrală a ArbitrilorExasperat de arbitrajul lui Colțescu, Eugen Trică, „secundul” Iașiului, a plecat la vestiare, în ultimele minute, invocând o durere de burtă. „Centralul” din Craiova a devenit celebru în ultimii ani, din cauza deciziilor aiuritoare pe care le-a luat în timpul partidelor.

În ciuda faptului că a născut multe controverse, Colțescu a fost protejat de CCA și și-a văzut de treabă în Liga I. În 2015, la meciul Astra – Steaua (2-0), „fluierașul” reușit „performanța” de-a anula tre goluri valabile marcate de oaspeți! În 2008, arbitrul a avut o tenativă de sinucidere, amenințând că se aruncă de la geamul apartamentului său. Acest episod a fost rememorat de Ionuț Cioinac, la finalul jocului cu Dinamo. Fotbalistul celor de la Poli Iași s-a exprimat greșit, confundând „suicidul” cu „omorul”.

„A avut două tentative de omor (n.r. – suicid). Nu trebuie delegat. Din ce am înțeles, nu prea a fost penalty la faza aceea. Ne lasă fără cuvinte și își bat joc de munca noastră. Într-un minut, ne distruge munca”, a afirmat Cioinac.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Dinamo a regăsit gustul victoriei, după ce s-a impus, sâmbătă, seara, în fața echipei CSM Poli Iași (scor 2-1). Steliano Filip a deschis scorul în mintul (8), Platini a egalat cu patru minute înaintea pauzei, iar în actul secund, Paul Anton a transformat o lovitură de la 11 metri (53)....

Preluat de la EVZ