Atacantul formației Deportivo La Coruna, Florin Andone, s-a luat la bătaie cu unul dintre coechipierii săi, Alejandro Arribas, în timpul antrenamentului din această dimineață.

Scandalul a plecat de la o intrare dură, informează Marca, care precizează că Andone și Arribas au fost despărțiți de către ceilalți coechipieri. În urma disputei, antrenorul Cristobal Parralo a decis să suspende antrenamentul. Sesiunea de pregătire era premergătoare meciului cu Las Palmas, din Cupa Regelui.

Atacantul echipei galiciene, Adrian Lopez, a confirmat conflictul dintre Florin Andone și Alejandro Arribas, în timpul unei conferințe de presă: “Am auzit și eu că a avut loc o ceartă, dar mai multe nu știu, pentru că eram la recuperare. Acum lucrurile s-au calmat”.

Florin Andone (24 de ani), care a marcat două goluri în 11 meciuri jucate în acest sezon din La Liga, și-a pierdut locul de titular odată cu schimbarea antrenorului. În ultimele partide, titular a fost Lucas Perez, atacantul împrumutat de la Arsenal Londra.

Anul trecut, în primul sezon la Deportivo, Andone a înscris 12 goluri, în 37 de apariții în campionat, și a fost golgheterul echipei.

Fundașul Alejandro Arribas, în vârstă de 28 de ani, a jucat doar trei partide în acest sezon.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/florin-andone-s-a-luat-la-bataie-cu-un-coechipier-de-la-deportivo-antrenamentul-echipei-suspendat-44539.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/florin-andone-s-a-luat-la-bataie-cu-un-coechipier-de-la-deportivo-antrenamentul-echipei-suspendat-44539-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv