Președintele american Donald Trump a declarat astăzi că a realizat mai multe obiective decât oricare alt președinte american în primele zece luni de mandat, în timp ce Partidul Democrat s-a folosit de “scuza falsă” numită Rusia pentru pierderea alegerilor din 2016, relatează site-ul televiziunii CNN.

Din prima zi în care am preluat mandatul, tot ce auziți este scuza falsă a Partidului Democrat pentru pierderea alegerilor, Rusia, Rusia, Rusia. În ciuda acestui fapt, am reușit să aduc economia în plină expansiune și am făcut mai multe decât oricare alt președinte în primele zece luni. Să facem America măreață din nou!“, a transmis Trump prin intermediul contului de Twitter.

Donald J. Trump, cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite, a preluat mandatul la 20 ianuarie 2017. În cadrul alegerilor din 8 noiembrie 2016, candidatul Partidului Republican a câștigat în fața lui Hillary Clinton, candidatul Partidului Democrat.

Potrivit unui raport al serviciilor secrete americane, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat campania de influențare a rezultatului scrutinului prezidențial din SUA în scopul facilitării victoriei lui Donald Trump și în ambiția de a submina sistemul liberal-democratic occidental.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/gt-44527.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/gt-44527-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv