Printre marii absenți de la ceremonie a fost Florin Piersic. Actorul a explicat și motivul .„Ieri am avut spectacol la Târgu Mureş, azi am la Timişoara. Ştiţi foarte bine că nu pot să suspend aşa un spectacol, când oamenii s-au înghesuit să cumpere bilete”.


La slujba de la Mănăstirea Cernica au fost, alături de fiica regretatei actrițe, Doina Maximilian, ambasadorul Republicii Moldova, Mihai Gribincea, actorul Alexandru Arșinel, directoarea Teatrului “Stela Popescu”, Smaranda Oțeanu Bunea, actrița Adriana Trandafir, Adrian Enache, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Manuela Hărăbor, Raluca Guslicov, Mihai Constantin, fostul soț al Stelei Popescu, Dan Puican.


„A plecat, Stela! Și lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, familiei, prietenilor, mediului artistic și, nu în ultimul rând, mie! Când m-am referit la familie, m-am gândit și la familia noastră, a actorilor de teatru, film și televiziune și mai ales a familiei noastre de la Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’.

Stela, plecarea ta reprezintă o mare pierdere, un gol pe care mult timp de acum încolo nu știu cum îl vom umple… Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea prietenă, după patru decenii în care am împărțit bucurii, lacrimi, fericire, dar mai ales aplauze din partea publicului care nu te va uita niciodată. Ai fost, ești și vei rămâne Steaua noastră și Steaua Teatrului Românesc de Revistă. Începând de astăzi, o nouă stea va străluci pe cer în constelația marilor valori care nu mai sunt alături de noi. Drum bun către stele, Stela!”, a spus Alexandru Arșinel în mesajul de adio.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Printre marii absenți de la ceremonie a fost Florin Piersic. Actorul a explicat și motivul .„Ieri am avut spectacol la Târgu Mureş, azi am la Timişoara. Ştiţi foarte bine că nu pot să suspend aşa un spectacol, când oamenii s-au înghesuit să cumpere bilete”. La slujba de la Mănăstirea Cernica...

Preluat de la EVZ