„Nu vreau să minimalizez subiectul, dar cred că totul se leagă mai degrabă de stupid. Nu cred că nu s-a deschis o anchetă internă în SRI leagtă de acest cont și ce mai conține el”, a precizat Dan Andronic.


„Ai Telegram, Signal, nu știu ce alte rețele, deci dacă vrei să vorbești cu cineva fără să se afle ai sute de alte posibilități. De aia mi se pare ceva stupid în povestea asta. Poate să fie stupid, pentru că așa a fost să fie, sau e ceva greșit pentru că să-ți inchipui (că poți influența pe cineva în acest mod – n.red)…”, a mai spus jurnalistul în emisiunea lui Silviu Mănăstire.

Unul dintre conturile folosite în continuare de generalul Dumbravă este „Dragoslav Daniel”, cont care a fost confirmat de surse din cadrul SRI pentru B1 Tv.Manda, președintele Comisiei parlamentare a SRI a declarat în direct că aspectul legat de demisia lui Dumbravă va fi discutat în comisie mâine la ora 11.00 în cadrul comisiei.

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a făcut dezvăluiri bombă pe blogul personal. Dragmir spune că unul dintre judecătorii căruia Dumbravă îi dă ordine este Horia Șelaru. Dumbravă avea un cont pe Facebook scris cu grafie georgiană, cont pe care l-a închis ulterior.

„Statul paralel descoperit…Generalul Dumbravă a coordonat o reţea de judecători, procurori, şefi de instituţii, jurnalişti. A coordonat-o chiar la vedere. A dat indicaţii, a aplaudat şi cerut condamnări. Voi începe să devoalez reţeaua sa şi oamenii săi de sprijin. Sufrageria lui Oprea o să pară o plimbare în parc”, a scris Daniel Dragomir pe blogul său personal. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
„Nu vreau să minimalizez subiectul, dar cred că totul se leagă mai degrabă de stupid. Nu cred că nu s-a deschis o anchetă internă în SRI leagtă de acest cont și ce mai conține el”, a precizat Dan Andronic. „Ai Telegram, Signal, nu știu ce alte rețele, deci dacă vrei...

Preluat de la EVZ