Actorul Alexandru Arșinel, directorul Teatrului “Constantin Tănase”, a declarat, astăzi, că sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Cristina Stamate va fi depus în foaierul teatrului cel mai probabil marți, urmând să fie înmormântată miercuri la Bellu. 

“Cel mai probabil mâine va fi adusă la noi. Noi ne-am pregătit, dar sunt celelalte operațiuni pe care nu le rezolvăm noi, le rezolvă familia, rudele, prietenii, cu scoaterea ei, cu aducerea ei, toate astea. Noi ne-am interesat de mormânt, ne-am interesat de câteva lucruri esențiale, dar în rest familia se ocupă”, a spus Alexandru Arșinel, pentru Agerpres.

El a precizat că actrița va fi înmormântată la Bellu. “Va fi înmormântată miercuri la Bellu, probabil”, a precizat Arșinel. 

Actrița Cristina Stamate a murit în această dimineață, la vârsta de 71 de ani.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/cristina-stamate-va-fi-inmormantata-miercuri-la-cimitirul-bellu-44538.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/cristina-stamate-va-fi-inmormantata-miercuri-la-cimitirul-bellu-44538-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv