Un copil de trei ani a ajuns în comă la spital, astăzi, în urma unui incendiu care a izbucnit în locuința sa din localitatea Pechea, județul Galați. Medicii l-au internat la Reanimare, cu arsuri ale căilor respiratorii.

Băiețelul de 3 ani a fost salvat din flăcări de membrii familiei, dar s-a intoxicat cu fum. Copilul a fost dus la dispensarul din sat pentru a primi îngrijiri medicale, iar de acolo a fost preluat de medicii de la SMURD.

„Un incendiu a avut loc într-o locuință din localitatea Pechea. Din casă a fost salvat un copil de 3 ani cu intoxicație acută cu fum. Nu pompierii l-au salvat, ci membrii familiei. Ei au dus copilul la dispensarul din sat, era în comă. Acesta a fost stabilizat de medici și transportat de un echipaj SMURD la Spitalul de Pediatrie Galați”, a declarat pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Copilul a fost transportat la spitalul din Galați iar medicii au reușit să-l stabilizeze. Victima este internată la secția Reanimare, unde cadrele medicale cred că viața nu-i mai este pusă în pericol.

„Copilul este în stare stabilă, are arsuri la nivelul căilor respiratorii. El este internat la Secția de Reanimare și va rămâne sub supraveghere”, a spus directorul Spitalului de Copii Sf.Ioan, Victorița Ștefănescu.

Pompierii au stabilit că focul a pornit din cauza unui coș de fum defect, pagubele fiind însemnate.

„Au ars 80 de metri pătrați de acoperiș și mobilierul din trei camere. Intervenția a durat peste două ore. S-a intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere și cu o ambulanță SMURD. Cauza incendiului este un coș de fum defect”, a precizat Eugen Chiriță.

Specialiștii vor continua ancheta pentru a stabili dacă nu există și alți factori care ar fi putut provoca incendiul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/copil-de-trei-ani-in-coma-in-urma-unui-incendiu-44542.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/copil-de-trei-ani-in-coma-in-urma-unui-incendiu-44542-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv