Atacantul Claudiu Keșeru a marcat un gol pentru Ludogoreț Razgrad, care a învins, azi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Vitoșa Bistrița, în etapa a 17-a din campionatul Bulgariei.

Internaționalul român a deschis scorul în minutul 52, cu 10 minute înainte ca oaspeții să rămână în inferioritate numerică. Daniel Kutev a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Pentru Ludogoreț au mai înscris Vura, în minutul 64, și Gustavo Campanharo, în minutul 68.

A fost al 11-lea gol reușit în acest sezon, în toate competițiile, de Claudiu Keșeru, care a jucat până în minutul 79, când i-a lăsat locul lui Jacek Goralski. Celălalt jucător român de la Ludogoreț, fundașul Cosmin Moți, a fost rezervă neutilizată.

În clasament, Ludogoreț se menține pe primul loc, cu 42 de puncte, la patru puncte avans de ȚSKA Sofia, principala urmăritoare. Vitoșa Bistrița ocupă ultima poziție, cu trei puncte.

Pentru echipa lui Moți și Keșeru urmează partida cu Vereya Stara Zagora, programată joi, de la 15:00, în deplasare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/claudiu-keseru-a-marcat-un-gol-pentru-ludogoret-in-campionatul-bulgariei-44553.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/claudiu-keseru-a-marcat-un-gol-pentru-ludogoret-in-campionatul-bulgariei-44553-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv