O anchetă a fost deschisă după ce un bărbat a fost găsit carbonizat într-o mașină care a luat foc, în localitatea Ighiu, județul Alba. Polițiștii și procurorii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat, pentru Mediafax, că pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la un autoturism, iar apoi au constatat că înăuntrul acestuia se afla o persoană.

”Detașamentul Alba Iulia a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în localitatea Ighiu. După stingerea incendiului au constatat că în mașină se afla o persoană. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei izbucnirii incendiului. Cinci subofițeri au intervenit cu o autospecială”, potrivit Alinei Marescu.

Surse judiciare au declarat că bărbatul găsit carbonizat avea 54 de ani, iar în prezent procurori și polițiști efectuează cercetări pentru ucidere din culpă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/ancheta-in-cazul-unui-barbat-gasit-carbonizat-intr-o-masina-care-a-luat-foc-44529.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/ancheta-in-cazul-unui-barbat-gasit-carbonizat-intr-o-masina-care-a-luat-foc-44529-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv