Demi-Leigh Nel-Peters este o tânără în vârstă de 22 de ani, care are o diplomă în management. Tânăra din Africa de Sud le ajută însă pe femei să învețe cum să se apere, mai precis predă cursuri de autoapărare. Ea și-a descoperit această pasiune după ce a fost atacată de mai mulți infractori, în timp ce mergea cu mașina, și amenințată cu arma. Incidentul a avut loc la aproximativ o lună după ce a câștigat titlul Miss Africa de Sud.


Acum, ea a reușit să se impună în finala concursului Miss Universe 2017, în fața celorlalte 91 de participante din întreaga lume. Demi-Leigh Nel-Peters a câştigat echivalentul unui salariu pe un an, un apartament de lux în New York pentru aceeaşi durată şi mai multe alte premii.Reprezentanta Africii de Sud a fost urmată de Miss Colombia, Laura Gonzalez, şi Miss Jamaica, Davina Bennett.

Celebrul concurs a fost organizat până în urmă cu doi ani de actualul preşedinte al SUA, Donald Trump. El a cumpărat franciza în 1996 de la ITT Comp, iar din anul 2002 îl organiza împreună cu postul de televiziune NBC. Chiar dacă Miss Universe a fost o afacere profitabilă pentru ambele părţi, producând un profit de până de la 25 de milioane de dolari anual, NBC a decis să se retragă din afacere în 2015, după declaraţiile agresive ale lui Trump la adresa Mexicului. La puţin timp după acest moment actualul preşedinte al SUA a vândut şi el afacerea către compania WME/IMG.


Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/miss-universe1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/miss-universe1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Demi-Leigh Nel-Peters este o tânără în vârstă de 22 de ani, care are o diplomă în management. Tânăra din Africa de Sud le ajută însă pe femei să învețe cum să se apere, mai precis predă cursuri de autoapărare. Ea și-a descoperit această pasiune după ce a fost atacată de...

Preluat de la EVZ