„Capacitatea economiei noastre de a spori producţia şi serviciile militare, la un moment dat, este unul dintre cele mai importante aspecte ale securităţii militare. În acest scop, toate întreprinderile strategice şi nu numai trebuie să fie pregătite, indiferent de cine le deţine”, a spus liderul de la Kremlin.


Tot Putin a vorbit despre nevoia Rusiei de a prinde din urmă şi a depăşi Occidentul în materie de tehnologie militară. „Armata şi marina ruse trebuie să aibă echipamentele cele mai bune, mult mai bune decât echivalentul lor din străinătate. Dacă vrem să câştigăm, trebuie să fim mai buni”, a continuat Vladimir Putin. În ultimii ani armata rusă s-a modernizat foarte mult. Echipamentele sovietice au dispărut, au apărut noi structuri de comandă, iar bugetul pentru armată a crescut exponenţial. Anul acesta, cheltuielile militare vor depăşi 3 trilioane de ruble, echivalentul a 3,3% din PIB, scrie Observator.TV. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
„Capacitatea economiei noastre de a spori producţia şi serviciile militare, la un moment dat, este unul dintre cele mai importante aspecte ale securităţii militare. În acest scop, toate întreprinderile strategice şi nu numai trebuie să fie pregătite, indiferent de cine le deţine”, a spus liderul de la Kremlin. Tot Putin...

Preluat de la EVZ