Un bărbat a fost găsit carbonizat de către pompierii solicitați, duminică, să intervină pentru stingerea unui autoturism. Incendiul a avut loc pe raza localității Ighiu, de lângă Alba Iulia.


Potrivit primelor informații, ar fi vorba de un cetățean belgian, în vârstă de 54 de ani, care ar locui în Cluj Napoca, notează Agerpres. Trupul său a fost găsit pe bancheta mașinii.


Autoturismul se afla în curtea unei clădiri care, potrivit localnicilor, ar aparține Bisericii Reformate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Unirea’ Alba, plutonier major Alina Marescu, a declarat, pentru Agerpres, că, în urma unei solicitări venite prin 112, care reclama producerea unui incendiu la un autoturism, pompieri ai Detașamentului Alba Iulia au intervenit pentru stingerea focului ce a cuprins mașina în cauză. La terminarea intervenției, în momentul în care au vrut să stabilească cauza producerii incendiului, pompierii au constatat că în interior se afla o persoană carbonizată.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Un bărbat a fost găsit carbonizat de către pompierii solicitați, duminică, să intervină pentru stingerea unui autoturism. Incendiul a avut loc pe raza localității Ighiu, de lângă Alba Iulia. Potrivit primelor informații, ar fi vorba de un cetățean belgian, în vârstă de 54 de ani, care ar locui în Cluj...

Preluat de la EVZ