Duminică, sicriul cu trupul neînsuflețit al Stelei Popescu va părăsi Teatrul de Revistă Constantin Tănase și va fi dus biserica Mănăstirii Cernica.


Slujba de înmormântare a actriţei va avea loc duminică, la ora 12,00, la Mănăstirea Cernica.

„Duminică, la ora 10,00, sicriul cu trupul neînsufleţit al regretatei actriţe va pleca de la Teatrul „Constantin Tănase” şi va fi depus, la ora 11,00, în Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12,00″, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de presă al Patriarhiei Române.Stela va fi înmormântată cu onoruri militare. Momentul despărțirii definitive de această lume, acela când trupul Stelei Popescu va fi coborât în groapă, va fi marcat cu mai multe salve trase în aer de militarii din garda de onoare.

Casa Regală a României și președintele Klaus Iohannis au trimis coroane la Teatrul Constantin Tănase.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Stelei Popescu a fost scos din incinta Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Cortegiul funerar se va îndrepta spre Cernica.

Trei autospeciale au fost folosite pentru a transporta florile și coroanele de flori aduse la căpătăiul Stelei Popescu de la Teatrul Constantin Tănase la Mănăstirea Cernica, acolo urmează să fie înmormântată regretata artistă, scrie Libertatea.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Duminică, sicriul cu trupul neînsuflețit al Stelei Popescu va părăsi Teatrul de Revistă Constantin Tănase și va fi dus biserica Mănăstirii Cernica. Slujba de înmormântare a actriţei va avea loc duminică, la ora 12,00, la Mănăstirea Cernica.„Duminică, la ora 10,00, sicriul cu trupul neînsufleţit al regretatei actriţe va pleca de...

Preluat de la EVZ