Mai mulți oameni au ajuns la spital după ce vineri a izbucnit panica în staţia de metrou Oxford Circus, într-un moment aglomerat al zilei.  Poliţiştii înarmaţi au alergat la staţia de metrou Oxford Circus şi la Oxford Street, după ce s-au primit 999 de apeluri în care erau anunţate focuri de armă, scrie Mediafax. 


Polițiștii londonezi au dat publicității imagini cu doi bărbați cu care vor să discute, după  ce a avut loc o altercație în centrul Londrei, care a crează panică generală. Ofițerii doresc să vorbească cu oricine se afla în stația de metrou, la momentul evacuării generale. 16 oameni au fost tratați oentru răni minore, după ce lumea s-a îngrămădit să iasă din stația de metrou Oxford Circus, în urma unor informații că s-ar fi auzit focuri de armă pe platformă. 


Indivizii au ajuns la poliție în mod voluntar după lansarea unui apel public, a declarat Poliţia britanică a transporturilor. Ambii au fost intervievaţi de poliţie. Nu au fost acuzaţi de nici o infracţiune.

Poliţia a fost solicitată de persoane care au semnalat focuri de armă în Staţia de metrou Oxford Circus, însă poliţia nu a găsit niciun indiciu că ar fi fost focuri de arme trase. Alerta de securitate a condus la închiderea a două staţii de metrou din centrul Londrei. Sute de persoane au fugit de teama unui atentat.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Mai mulți oameni au ajuns la spital după ce vineri a izbucnit panica în staţia de metrou Oxford Circus, într-un moment aglomerat al zilei.  Poliţiştii înarmaţi au alergat la staţia de metrou Oxford Circus şi la Oxford Street, după ce s-au primit 999 de apeluri în care erau anunţate...

Preluat de la EVZ