Avocatul italianului care a sechestrat și abuzat sexual timp de 10 ani pe Cristina Mihaela Condrea, a făcut primele declarații din partea clientului său.

Conform LaCNews24, italianul respinge acuzațiile de maltratare, sclavagism și violență sexuală repetată, iar avocatul său a declarat că presa a denaturat adevărul în acest caz.

„Aloisio nu lucra de patru sau cinci ani, cu excepția verii trecute, când a fost grădinar la o reședință, unde stătea cu partenera și copiii lui. În acea baracă stăteau provizoriu, își căutau o casă. Nu este adevărat că au existat fapte de violență sexuală asupra partenerei lui și că aceasta a fost lipsită de libertate. Nu este adevărat că a fost găsită legată. A fost găsit închisă pentru că el plecase să-și ia fiul de la școală. Deoarece trăia în spațiu deschis, femeii îi era frică și închide ușa cu o încuietoare. Ea a cerut să fie închisă”, a explicat avocatul, potrivit Libertatea.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/jhhgg-44523.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/jhhgg-44523-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv