Armele nucleare ale Phenianului nu vizează nicio țară, cu excepția SUA, iar restul statelor nu trebuie să se simtă amenințate, a declarat, duminică, Ri Jong-hyok, adjunctul Adunării Supreme Populare din Coreea de Nord, relatează site-ul agenției Yonhap.

”Realiteatea de astăzi ne arată că armele noastre nucleare distrug ambiția SUA de a-și asigura supremația în regiunea Asia-Pacific și garantează pacea și securitatea Peninsulei Coreene și a întregii regiuni”, a declarat oficialul nord-coreean cu ocazia unei adunări parlamentare a statelor asiatice desfășurată în Turcia.

”Decizia hotărâtă a poporului coreean este ca noi să ne confruntăm cu Statele Unite pentru a ajunge la un echilibru al puterii. Descurajarea nucleară este o sabie a justiției menită să lupte împotriva focoasele SUA din Asia. Nicio țară din lume nu trebuie să se simtă amenințată de Coreea de Nord, atât timp cât nu se alătură provocărilor la care suntem supuși”, a adăugat Ri Jong-hyok.

Oficialul nord-coreean a mai precizat că Phenianul își va intensifica eforturile împotriva ”schemei SUA” de a izola Coreea de Nord.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/oficial-nord-coreean-nicio-tara-nu-este-amenintata-de-armele-noastre-nucleare-cu-exceptia-sua-44513.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/oficial-nord-coreean-nicio-tara-nu-este-amenintata-de-armele-noastre-nucleare-cu-exceptia-sua-44513-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv