Anchetatorii au un cerc de suspecți în cazul crimei comisă de cei doi autostopiști pe DN3A, șoseaua care leagă Drajna de orașul Fetești, vineri seară.

Duminică, la două zile de la atac, agresorii erau tot în libertate. 

„Avem mai multe piste pe care le urmărim și date care nu pot fi făcute publice în acest moment deoarece ar periclita ancheta. Vorbim cu certitudine despre doi autori, care nu se se cunoașteau cu victimele, iar mobilul crimei nu a fost jaful. Ne dorim să-i prindem cât mai repede“, a declarat comisar-șef Marian Iorga, șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași, potrivit adevarul.ro.

Două persoane, soț și soție, au fost înjunghiate de doi bărbați pe care i-au luat în mașina lor, după ce au făcut autostopul.

Șoferul i-a luat la ocazie pe cei doi tineri necunoscuți din comuna Dragalina, iar la destinație, în comuna Perișorul, bărbatului i-a fost tăiat gâtul și a murit, în timp ce soția sa a fost rănită.

RECOMANDARE: CONSTANȚA. Filtre organizate de Poliție pentru a fi prinși autostopiștii care au măcelărit doi soți! Rănită la gât, femeia a reușit să sune la 112 – soțul nu a supraviețuit!

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/anm-avertizeaza-cod-portocaliu-de-ninsori-si-viscol-pentru-sapte-judete-din-centrul-tarii-44516.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/anm-avertizeaza-cod-portocaliu-de-ninsori-si-viscol-pentru-sapte-judete-din-centrul-tarii-44516-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv