Unul dintre cei cinci români răniți sâmbătă în accidentul din Szolnok-Ungaria a fost externat, ceilalți patru fiind în continuare supuși unor investigații medicale, anunță Ministerul Afacerilor Externe. 

Potrivit datelor obținute de Consulatul General al României la Szeged, în microbuzul implicat în accident se aflau opt români, ‎dintre care trei români au decedat și cinci cetățeni români au fost răniți.

“Cei cinci cetățeni români răniți au fost transportați la o unitate medicală din proximitate, pentru îngrijiri medicale. Unul dintre aceștia a fost externat, iar ceilalți patru au fost supuși unor investigații medicale amănunțite, starea lor de sănătate fiind stabilă. Menționăm că în cursul dimineții zilei de 26 noiembrie 2017, un consul s-a deplasat la unitatea medicală în care sunt internați cetățenii români, pentru a-i vizita și pentru a le acorda asistență consulară”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe.

În ceea ce privește românii care au murit în urma accidentului, MAE precizează că oficiul consular a întreprins demersurile necesare pentru notificarea autorităților competente și a familiilor, în vederea repatrierii trupurilor neînsuflețite.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/mae-despre-accidentul-din-ungaria-unul-dintre-cei-cinci-romani-raniti-a-fost-externat-44520.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/mae-despre-accidentul-din-ungaria-unul-dintre-cei-cinci-romani-raniti-a-fost-externat-44520-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv