Cei doi bărbați care au declanșat o evacuare în masă, vineri după-amiaza, la stația de metrou Oxford Circus au fost eliberați fără nicio acuzație.

Mai mulți oameni au fost răniți și nouă au fost duși la spital, inclusiv unul cu leziuni la picioare, după ce vineri a izbucnit panica în stația de metrou Oxford Circus, într-un moment aglomerat al zilei. 

Polițiștii înarmați au alergat la stația de metrou Oxford Circus și la Oxford Street, după ce s-au primit 999 de apeluri în care erau anunțate focuri de armă.

Cei doi bărbați, în vârstă de 21 și 40 de ani, au mers în mod voluntar la secția de poliție după lansarea unui apel public, a declarat Poliția britanică a transporturilor. Ambii au fost intervievați de poliție. Nu au fost acuzați de nici o infracțiune.

Poliția a fost solicitată de persoane care au semnalat focuri de armă în Stația de metrou Oxford Circus, însă poliția nu a găsit niciun indiciu că ar fi fost focuri de arme trase. Alerta de securitate a condus la închiderea a două stații de metrou din centrul Londrei. Sute de persoane au fugit de teama unui atentat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/jkj-1-44522.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/jkj-1-44522-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv