Cel puțin șase persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă, după ce un individ a lovit cu un vehicul un grup de pietoni, în nordul Germaniei, dar poliția nu consideră că este un act terorist, informează publicația Frankfurter Allgemeine Zeitung. 

Incidentul rutier a avut loc duminică dimineață în fața unui club de noapte din localitatea Cuxhaven, situată în apropiere de orașul Hamburg.

Un individ a lovit cu un vehicul marca Citroen un grup de pietoni, după care a încercat să fugă, dar s-a oprit într-un parapet de beton, scrie publicația Cuxhaven Nachtrichten.

Șase persoane au fost rănite în incidentul rutier, una fiind în stare gravă.

Șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 29 de ani, a fost imobilizat și arestat, iar acum este audiat de anchetatori. Poliția încearcă să afle cum s-a produs incidentul și dacă șoferul era în stare de ebrietate sau sub influența stupefiantelor.

Autoritățile germane nu au indicii că incidentul ar fi de tip terorist. “Un bărbat a lovit cu mașina un grup de pietoni; șase persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă. Cauzele incidentului sunt încă neclare, dar, în acest moment, nu există indicii ar fi vorba de un atentat; ancheta continuă”, a comunicat Poliția regională.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/germania-cel-putin-sase-raniti-dupa-ce-un-individ-a-lovit-cu-o-masina-un-grup-de-pietoni-44519.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/germania-cel-putin-sase-raniti-dupa-ce-un-individ-a-lovit-cu-o-masina-un-grup-de-pietoni-44519-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv