Deflagrația a făcut numeroase victime, a informat televiziunea de stat, citând autorităţile locale, însă nu a precizat numărul total al morților, relatează AFP, preluată de Agerpres

Această explozie a avut loc, în cursul dimineţii, în oraşul Ningbo din provincia Zhejiang. Deflagrația s-a soldat cu prăbuşirea unor clădiri.


Postul naţional de televiziune a difuzat imagini cu bărbaţi cu căşti pe cap transportând răniţi, maşini distruse de explozie, un fum dens care se ridica spre cer şi resturi împrăştiate pe zeci de metri.Martorii au menţionat că s-a înregistrat „un mare număr de răniţi”, potrivit sursei citate. 

Există deocamdatî nelămuriri în legătură cu locul exploziei, televiziunea de stat CCTV afirmând pe site-ul său că este vorba despre o „uzină” sau un „şantier în demolare”. 

Cel puţin 30 de răniţi au fost transportaţi la spital. Operaţiunile de salvare continuă și la această oră, a mai informat sursa. 

O anchetă este în curs de desfăşurare pentru a stabili cauzele exploziei, a făcut cunoscut pe o reţea socială poliţia districtului Jiangbei unde s-a produs explozia.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Deflagrația a făcut numeroase victime, a informat televiziunea de stat, citând autorităţile locale, însă nu a precizat numărul total al morților, relatează AFP, preluată de Agerpres.  Această explozie a avut loc, în cursul dimineţii, în oraşul Ningbo din provincia Zhejiang. Deflagrația s-a soldat cu prăbuşirea unor clădiri. Postul naţional de televiziune a difuzat...

Preluat de la EVZ