O persoană a fost rănită grav și a fost dusă la spital cu arsuri de gradele II și III în urma unei explozii care a avut loc cu puțin timp în urmă, într-un bloc din Piatra Neamț.

Reprezentanții ISU Neamț au transmis că explozia a avut loc în această dimineață într-un apartament din Piatra Neamț, pe strada Bistriței.

”La locul evenimentului a fost găsită o victimă, conștientă, cu arsuri de gradele II și III la nivelul membrelor inferioare și superioare, pe față și gât”, potrivit ISU Neamț.

La locul evenimentului s-au deplasat două autospecialele d stingere, o autospecială de transport victime multiple și o ambulanță Smurd TIM din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

Peste 20 de persoane au fost evacuate din bloc de pompierii militari în urma deflagrației. Din primele informații se pare că explozia a fost produsă din cauza unei butelii de gaz.

Sursa foto: Mediafax

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/jkj-44511.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/jkj-44511-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv