Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o serie de atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi burniţă în cinci judeţe din Moldova, valabile pe durata următoarelor ore. 

Potrivit meteorologilor, până la ora 23:00, în zonele joase ale judeţelor Vrancea, Bacău şi Neamţ, precum şi în judeţele Vaslui şi Galaţi se va semnala ceaţă, fenomen ce va determina scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Trecător, în aceste zone va fi şi burniţă. 

Meteorologii avertizează că fenomenul se va manifesta inclusiv pe drumurile naţionale şi europene aferente. 

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.
Potrivit meteorologilor, până la ora 02:00, în judeţele Tulcea şi Constanţa se va semnala ceaţă, fenomen ce va determina scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. 

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.
 Loading…

rootstireaActualitate/EsentialVremea
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o serie de atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi burniţă în cinci judeţe din Moldova, valabile pe durata următoarelor ore.  Potrivit meteorologilor, până la ora 23:00, în zonele joase ale judeţelor Vrancea, Bacău şi Neamţ, precum şi în judeţele Vaslui şi...

Preluat de la EVZ