Au bătut clopotele pentru Stela Popescu. Regretata actriță va fi înmormântată cu onoruri militare, la Mănăstirea Cernica, alături de soțul ei, Puiu Maximilian, în următoarele minute.

„A plecat Stela și lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, medicului artistic și nu în ultimul rând inimii. M-am gândit și la familia noastră de teatru, film și televiziune. Stela, Stela, plecarea ta reprezintă o mare pierdere. Un gol pe care mult timp de acum încolo nu știm cum îl vom mai umple. Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea prietenă. Ai fost, ești și vei rămâne steaua noastră. O nouă stea va străluci pe cer în constelația marilor actori care nu mai sunt printre noi. Drum bun, Stela, printre stele!”, a spus Alexandru Arșine, cu lacrimi în ochi. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/alexandru-arsinel-distrus-de-durere-ma-simt-singur-pe-scena-fara-tine-draga-mea-prietena-44514.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/alexandru-arsinel-distrus-de-durere-ma-simt-singur-pe-scena-fara-tine-draga-mea-prietena-44514-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv